Online felhasználók

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?

Kezdőlap
F650 - Az egy henger ereje
Nyári F650 találkozó
Írta: Czirfusz Tibor   

Kedves Sporttársak!


Az időpont 06.30-07.02., a helyszín a kom áromi WF Szabadidőpark lesz a közösségi butuláshoz.


A kemping egy szabadidőparkkal van egybenőve, ahol az aktív pihenésre vágyok is megtalálják a frankót maguknak. Lehet úszni, brűgölni, kalandparkozni vagy horgászni. De mindezt mellékes, ami fontos, hogy kiválló, fedett közösségi beülő található, ahol tudunk bandázni. Rendelkezésre áll több bográcshely a főzéshez, elegendő sörpad és frigószekrény. Jó hír, hogy a helyszín adottságai miatt itt a családot is kényelmesen le tudjátok támasztani, aki esetleg így könnyebben le tudja nyomni a pirulát az asszony torkán.


A sátorhely ára 1.200 Ft/éj, plusz személyenként 2.100 Ft/éj de ez korlátlan mennyiségben van, nem kell előre foglalni.


Természetesen az idén is lesz kollektív főzés, a pénteki menü lecsó gazdagon, szombati nap bográcsgulyás marhanyakból.
Aki nemcsak Tito szavait akarja 3 napig inni, annak a helyszini italbeszerzés opcionális, de a kemping területén van ABC és büfé is.
Egyenlőre ennyi, akinek kérdése van, ne fogja vissza magát a vonatkozó topicban . További infók a honalpon:
http://www.wfpark.hu/

OrchidX/Tito

 
Üdvözöl az F650.hu!
Írta: Administrator   

Köszöntünk a BMW F sorozatú motorkerékpárjainak közösségi oldalán!

Az oldal célja, hogy összefogja a típus tulajdonosi/rajongói körét, kis közöséget alkotva segítsük egymást apró-cseplő, és nagy dolgokban egyaránt. Célunk, hogy hasznos információkkal lássuk el a tulajdonosokat, illetve a vásárlás előtt álló - információk után kutató - leendő tulajdonsokat.

Amennyiben a téged érdeklő témáról nem találsz elég információt az oldalakon, bátran kérdezz a fórumban!

Jelenleg a szabad regisztrációt letiltottuk. Amennyiben szeretnél regisztrálni a fórumba, kérlek küldd el teljes neved, beceneved (ez látszik majd a fórumban), illetve jelszavad a következő email címre: adminkukacf650ponthu (ugye világos?). Ha úgy érzed hasznos tudnál lenni a közösség számára ill szeretnél egy összetartó csapathoz tartozni, akkor küldd el a telefonszámod, lakóhelyed (város), motorod típusát (ha nincs az se baj) és évjáratát is.

Sikeres reisztráció után kérünk mindenkit, hogy írjon magáról néhány szót a "Csevegés_1/Ismerjük meg egymást" témában! Ezen kívül szorgalmaznánk, hogy új témát ne nyissatok, szinte minden kérdéskört lefedtünk már, kérjük keressétek meg azokat!

Üdvözlettel:

F650.hu

 
© 2017 F650.hu
Az oldalt a 3Gteam üzemelteti.