Kezdőlap arrow Közérdekű arrow Friss hírek arrow Adományozós gurulás Ivádra 2014.08.23.
Adományozós gurulás Ivádra 2014.08.23. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Czirfusz Tibor   

INDULÁSI INFORMÁCIÓK ide kattintva!

Hónapok óta húzódik az adományozós gurulás Ivádra. Aki eddig nem értesült róla, a közös túra célja, hogy a háztartásainkban található használt ruhákat összegyűjtjük, és elkísérjük Ivádra, ahol rászorulók között kerülnek szétosztásra.

A dátum egészen véletlenül egybeesik az ivádi falunappal, az éves Batyus Galoppal, ahol mindenféle tréfás vetélkedőn vehetünk részt, zenés-táncos előadásokat élvezhetünk, és nem utolsó sorban megkóstolhatjuk a helyi ételeket.

A logisztikáról. Augusztus 18-tól 22-ig, nyitvatartási időben vihetjük a tisztára mosott, bezsákolt ruhákat, cipőket NaSa üzletébe, (ugyanitt olcsó BMW, Opel, VW, Audi, Skoda alkatrészek, kitűnő széklábak, megbízható elsősegély). Ha valaki érzi magában az erőt, hogy mások felajánlott gönceit is odaviszi, akkor azt szervezzük meg a kommentek között. Egyelőre úgy néz ki, hogy Lejmi mester pénteken délután elhozza a motyókat tőle kis dobozos furgonnal, és 23-án, szombaton reggel találkozunk a kijelölt találkozási ponton.

Természetesen ruhafelajánlás nélkül is lehet csatlakozni a túrához, a cél a közös bandázás.

Az útvonalra várjuk a javaslatokat, a legszínvonalasabb pályázat beküldője elnyeri a túravezetői címet. Helyismerettel rendelkezők előnyben!

További infók a topikban , és a facebook csoportban.

 
© 2024 F650.hu
Az oldalt a 3Gteam üzemelteti.