Kezdőlap arrow Közérdekű arrow Események arrow F650 teljesítménymérés
F650 teljesítménymérés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

Tudomásom szerint ez volt az első F650-es teljesítménymérésen az F650.hu-s társaság motorkerékpárjai közül. Gegee, aki mindezt elkövette, Szerbiában lakik, és onnan tartja velünk a kapcsolatot. Megkért, hogy a levelét "magyarosítsam" de nem volt szívem hozzányúlni, így olyan eredeti Gegge-s. ;)

Az eredeti levél: 

Az erőmérés az Adai motrostalálkozón történt. a kíváncsiság végett mérettem le! A mérnökúr tölletek jött JapánMotor 94' cégnéven . Nagyon ért a gépekhez. Az alak megdicsérte a motrom hogy nagyonszép a görbéje! Apszolult rendben van a gép, semmit nem kell állítgatni rajta, minden OK!

42 fok volt, hatalmas hőség. Erre azt mondta hogy ha 20 fok lenne nem 44,5Le mért volna hanem +3 at még bizti. Ugyhogy a gyári adatjának megfelelő lett volna. Az hozzáteszem hogy előttem a KLE 500as kawasaki 60lovas gyárilag, s 42le mértek neki :)

Hozz össze pár sor szöveget ebből. Nem értek én a szép beszédhez, meg a helyesíráshoz sem. Nem tudok szép magyarosan irni, mint tik. Rádbízom a szöveget. :) Szólj ha fennt lessz. Tegyé alá számlálót ha nem túl komplikált.

A diagram  - és a  Video

 
© 2021 F650.hu
Az oldalt a 3Gteam üzemelteti.