Kezdőlap arrow Közérdekű arrow Csinád magad! arrow GS irányjelző update
GS irányjelző update PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kovács Róbert   
Egy alternatív megoldás az eredeti irányjelzők költséghatékony - és szerintem praktikusabb - pótlására.

Image
:(
Amennyiben ilyesmi kinézetet ölt a motorod, gondolkozz el hogy mit választasz:

  • Hagyod az egészet a francba...
  • Pótolod gyári eredetivel
  • Helyettesíted valamilyen alternatív megoldással

Ha ez utóbbi mellett döntesz, akkor némi infó arról a típusról amit én találtam. Biztosan vannak más termékek is melyek kompatibilisek lehetnek. Ha rábukkansz valahol írd meg nekünk plíz, hogy publikálhassuk!

Tehát: Az általam beszerzett irányjelzőkre a 2007-es Auner katalógusban bukkantam rá 19,90 Euro/pár áron (ez most 5400Ft a Black Motorson keresztül). A gyári irányjelzők kb 7000 Ft/Darab(!) áron kaphatók! A rendelési száma: INDFLSCR. Hajlékony szárúak, mely szerintem praktikusabb mint a gyári merev megoldás. A felfogatásuk teljesen megegyezik a gyáriéval, sőt az egész megtévesztésig hasonlít az eredetire a gumis szárat kivéve... Ami nem klappol az a kábelezés. Az erdeti irányjelző kábeleit (remélve, hogy nem sérültek) kell befűznünk az új szerezménybe, hogy a csatlakozás stimmeljen. Ennyi.

Néhány kép:

 Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Feedback, 2007.08.04.: Többen kérdeztétek: a BlackMotors weblapja itt. Illetve betettem a linkek közé is!

Feedback, 2008.03.11.: A magyarországi Auner képviselet tavaly november óta nem szállítja ezt a terméket, de Ausztriában kapható. :( A csomagoláson található információk szerint az alábbi cég lehet a forrás: http://www.bikeit.co.uk A weblapon van magyarországi kapcsolattartó megjelölve:

  • Mr. Gianni Favaron
  • Email: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
  • Fax: +36 240 0385
  • Mobile: +36 305 271 203

Feedback, 2009.05.12.: Újabb importőr a láthatáron: AGO Motors http://www.agomotors.hu 4,860Ft - a rendelési kódja itt - amitre hivatkozni kell - INDUFLSCR.

Feedback, 2010.05.01.: Nem hajlékony szárú, ellenben költséghatékony beszerzés forrás egy kompatibilis utángyártott indexre: Link Forrás: Kelomotor http://www.kelomotor.hu/

 
© 2019 F650.hu
Az oldalt a 3Gteam üzemelteti.